onsdag 4 juli 2012

Efter en lång paus:)

Kaffekopp i handen, solen på himlen och en bebis som äntligen somnat på soffan. Tillåt mig ta en liten stund att säga skööööööönt:) Tittar på en fagel som febrilt jagar vad som ser ut att vara en stor spindel på berget. Ser rätt så kompiskt ut, fast det tycker säkert inte spindeln.

Insåg att det typ gått en månad sen jag skrev men har bara inte gett mig själv dent iden. Blir väl så ibland. Senaste dagarna har iaf varit sömnlösa nätter. Vet inte vad min lilla håller på med. Powernappar på dagen och sover högst 2 h i gången på nätterna. Mamma e helt slut! Antar detta e straffet för att vi haft det så bra upptills nu;)
Hade tänkt gå på REA.n idag men fick skippa det eftersom jag var helt slut och hon äntligen somnade på soffan.
Fanta och jag la oss ute på altan istället. Försöka få bort mina fula solränder till bröllopet i juli...hoppas det går annars får jag väl se komisk ut:) E ju ändå inte jag som ska gifta mig så kan nog gömma mig i massan:)

På en månad händer det ju så mycket, vet inte riktigt var jag ska börja. Lillan växer så det knakar, över 5 kg och 58 cm lång. Vart försvann min lilla tjej??? Hon älskar att stå och hoppa på mamma och pappa. Åka rutchkana på mammas knän e åxå en favorit:) Hon greppar efter saker, inte perfekt men kämpar och försöker få tag i så mycket som möjligt. Sitta i soffan uppbunkrad med kuddar e åxå kul, speciellt om TV:n står på med färglada färger:) Förra helgen tittade vi på "Hajar som hajjar", hon och jag å hon pratade med alla fiskar så det stod härliga till. Fick det filmat så det var roligt.

Igår fick jag billigt köpa en gåstol och en hoppgunga av grannen, dessa två leksaker kommer nog komma väl till passom några månader. Leksaker med ljud e det som funkar bäst just nu.

Den här veckan kom verkligen sommaren hit, har inte varit så här fina dagar innan, jo några kanske men inet i följd. Nästa vecka börjar Micke äntligen semestern, ska bli kul att ha honom hemma.

Igår var Christer här och tapetserade gästrummet. Blev väldigt bra men sätter nog inte upp bilder förrän allt e klart. Idag ska vi åka och köpa golv med Micke. Till v. 29 ska rummet stå klart då vi får besök från Finland!

Tror detta får räcka för idag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar